Spring naar inhoud

Bloedgeld – een superspannende literaire thriller

Tekstschrijver Wessel leeft van deadline naar deadline, vooral om deze te overschrijden. Hij houdt van zijn werk, maar nog meer van ‘la dolce vita’. Als de kans zich aandient, koopt hij samen met zijn vriendin Sanne een oude boerderij in een slaperig dorpje aan de Amalfitaanse kust in het zuiden van Italië. Wanneer de verbouwing is afgerond, de opdrachten van klanten uitblijven en de bodem van de bankrekening in zicht komt, gaat hij zonder medeweten van zijn vriendin in op een lucratief aanbod van zijn Italiaanse huurder.

Het enige wat hij hoeft te doen is het begeleiden van twee Nederlanders die tijdens het bloedhete middelpunt van de zomer voor zaken naar Napels komen. Wat voor deal moet er eigenlijk worden gesloten? En is de mysterieuze Giorgio, die heimelijk naar Sanne lonkt, wel wie hij zegt dat hij is? De Italiaanse droom verandert al snel in een nachtmerrie als Wessel verstrikt raakt in het nietsontziende netwerk van de Camorra. Hij krijgt nog eenmaal de kans een deadline te halen. Deze keer is het een zaak van leven of dood.

Literaire thriller

Bloedgeld is het debuut van tekstschrijver Edward Hendriks is een nagelbijtend spannende literaire thriller over wraak, liefde, Italië en de maffia.

De boektrailer van ‘Bloedgeld’

Reacties op het boek

“Bloedgeld”in één ruk uitgelezen. Er zit veel vaart in het verhaal, leest erg gemakkelijk en verveelt geen moment. Eenmaal begonnen laat het je niet meer los. Heerlijke italiaanse sfeer; je voelt de warmte. Verrassende ontknoping! Hopelijk volgend jaar het tweede boek van Edward Hendriks mee op vakantie! – bernasconi

Het is lang geleden dat ik een boek écht in 1 ruk heb uitgelezen en er andere dingen voor heb uitgesteld. Maar dit boek was vanaf de eerste tot en met de laatste pagina té spannend om weg te leggen! Daarnaast ook heel levensecht geschreven: ik kon Italie zien, proeven en ruiken. – Daniel793

Bloedgeld kopen?

Bloedgeld is te koop of te bestellen bij iedere boekhandel. Je kunt het boek natuurlijk ook direct op Bol.com bestellen! Hier kun je ook de eerste 10 pagina’s lezen! Lees je liever op je tablet of e-reader? Bloedgeld is ook als e-boek beschikbaar.

Gepubliceerd inBloedgeld
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.