Spring naar inhoud

Cappuccino – een update

Pfff… het blijft spannend. Maar er is de laatste 2 weken weer veel gebeurd met ‘Cappuccino’. Zo is de magische grens van 1.000 aandelen inmiddels ruimschoots overschreden. Sterker nog, we zitten op zo’n 1.350 aandelen en 68%! Ook hebben inmiddels zo’n 3.700 mensen het manuscript bekeken, van wie er 120 besloten een of meer aandelen te kopen!

Verschillende websites hebben de afgelopen tijd weer aandacht aan ‘Cappuccino’ geschonken. Zo stond er een item op de website van Reclameweek (een vakblad voor de marketing- en reclamebranche), besteedde Italiëblog.com aandacht aan het boek in wording en ging ‘Cappuccino’ mee in de nieuwsbrief van de populairste website over thrillers!

De aandelenverkoop aan de al bestaande aandeelhouders op TenPages.com begint nu wat op gang te komen. Dat komt doordat ik nu aan de top van de lijst sta (het is een beetje stuivertje wisselen om de eerste plek met Leiden of Lijden van Arvid). De extra publiciteit die het eerste boek dat via TenPages.com verschijnt met zich meebrengt, draagt ook bij aan de versnelde verkoop. Een binnenkort te plaatsen interview met mij op de website brengt hopelijk nog meer te weeg. Ook wist ik nog wat ‘zakelijke’ relaties te overtuigen om een investering te doen in onze ‘samenwerking’. Een mogelijke publicatie van een boek door Doyoucopy is natuurlijk ook mooie publiciteit voor mij als freelance copywriter.

Mooie cijfers dus, maar we zijn er nog niet! Gelukkig zijn er nog ruim 2 maanden te gaan voor het manuscript. Om tegemoet te komen aan de vraag naar een ‘spannend’ hoofdstuk van deze thriller, heb ik hoofdstuk 9 nu op TenPages.com gezet. Er gaat aan dit hoofdstuk dus nog het een en ander vooraf, dat je nog niet kunt lezen op TenPages.com. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Heb je nog geen aandelen gekocht, dan is nu het moment om dat wel te doen. Het kon een dezer dagen wel eens heel hard gaan met ‘Cappuccino na elven’. En je wilt toch niet misgrijpen? Alle bestaande aandeelhouders ben ik zeer erkentelijk. Aandelen bijkopen mag natuurlijk altijd!

O ja, ‘Cappuccino’ heeft nu ook een eigen Facebook-url: www.facebook.com/CappuccinoNaElven! Ben je nog geen vriend, word dat dan direct even! Zo help je me extra aandacht te genereren voor het toekomstige boek!

Gepubliceerd inCrowdfunding
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.