Spring naar inhoud

Contract met De Fontein!

Op maandag 3 oktober, op 2 dagen na een jaar na het behalen van de 2.000 aandelen op TenPages.com, was het dan eindelijk zover: het tekenen van het contract met een uitgever. Niet zomaar een, trouwens. De Fontein is bekend van o.a. de boeken van Roald Dahl (in het jeugdfonds), de true-crimeboeken van Peter R. de Vries (o.a. De Ontvoering van Alfred Heineken) en uiteraard de vele boeken van Baantjer. Daarnaast geven ze bekende, internationale thrillerschrijvers als R.J. Ellory en Peter James uit. En binnenkort dus ook Edward Hendriks.

De geplande uitgave van mijn boek is in juni 2012, mooi op tijd voor de zomer in de maand van het spannende boek! Dat lijkt nog ver weg, maar er moet dan ook nog wel het een en ander gebeuren. Zo moet mijn boek in de folder naar de boekhandels, moet er een promotieplan komen, moet er een omslag worden ontwikkeld en moet het boek nog uitgeefklaar worden gemaakt. Voor dat laatste zijn ook nog wat aanpassingen (geen schokkende, hoor) in de tekst nodig.

De titel ‘Cappuccino na elven’ gaat het niet redden. Dat was natuurlijk even slikken, hoewel ik er altijd wel rekening mee heb gehouden dat het een werktitel is. Cappuccino na elven is een leuke titel, maar voor een thriller waarschijnlijk wat te lief. Er spreekt te weinig dreiging uit en het beloofd nog niet direct spannend te worden. En dat is wel wat thrillerliefhebbers willen. Het eerste waarover ik me de komende tijd zal buigen, is dus het bedenken van een nieuwe, intrigerende titel. Suggesties hieronder zijn natuurlijk altijd welkom!

Gepubliceerd inBloedgeldDe heks van de BergwegHet meisje van toen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.