Spring naar inhoud

De stand van zaken na 1 maand en 1 week

Ik ben nu precies 1 maand en 1 week campagne aan het voeren voor ‘Cappuccino na elven’. En niet zonder resultaat. Het manuscript werd inmiddels zo’n 2.800 keer bekeken en er zijn maar liefst 902 aandelen aan 83 verschillende aandeelhouders verkocht. Het vereiste aantal van 100 aandeelhouders lijken we te gaan halen!

Er zijn de afgelopen 2 weken mooie resultaten geboekt. Zo wist ‘Cappuccino’ op te klimmen tot de 2de plek in de toplijst van TenPages.com. Ook is mijn manuscript al 2 weken achter elkaar het bestverkopende manuscript. Ik heb er dan ook veel tijd in gestoken, want nu ik zover ben gekomen, wil ik het graag halen ook! En dat geldt natuurlijk ook voor alle aandeelhouders, die straks graag rendement op hun investering willen zien! Naast dat ze een spannend boek kunnen lezen, natuurlijk.

Wat is er allemaal gebeurd? Er zijn leuke blogs geplaatst op verschillende websites, onder meer op Italie.blog.nl. Daarnaast is er een nieuwsbrief van Bibliotheek Veluwezoom uitgegaan naar 5.000 leden. Hyves en Facebook (word een fan, als je dat nog niet bent!) staan inmiddels helemaal vol met de officiële boektrailer van ‘Cappuccino na elven’, die voor een flinke aanwas van het aandelenpakket heeft gezorgd.

Natuurlijk is er uitgebreid geworven in de persoonlijke en familiaire sfeer en ook dat heeft aardig geholpen (met speciale dank aan de grootaandeelhouders). Ook heb ik een aantal zakelijke relaties kunnen overhalen om te investeren in dit manuscript, in ruil voor mijn diensten als copywriter of als uitgever van diverse websites.

Ondertussen gaan we gewoon keihard door met diverse promotieacties. Want de 50% is dan bijna in zicht, maar het einddoel is nog ver weg! Gelukkig zijn er nog bijna 3 maanden te gaan om het benodigde aantal aandelen op te halen. Je kunt me helpen door zelf ook publiciteit voor ‘Cappuccino na elven’ te maken via jouw (sociale) netwerken. Zie daarvoor onder meer de ‘tools’ direct onderaan dit bericht!

Nog geen aandelen? Lees het manuscript en investeer in deze potentiële bestseller!

Gepubliceerd inCrowdfunding
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.