Spring naar inhoud

Het was een mooi feestje

De boekpresentatie van Bloedgeld is weer achter de rug. De verkoop kan beginnen! Sterker nog, die is al in volle gang. Binnen no-time stond Bloedgeld op nummer 1 van de best verkochte boeken. Met dank aan vrienden, familieleden en natuurlijk de aandeelhouders van TenPages.com! Het is eindelijk zover: ik mag mezelf ‘schrijver’ noemen.

Tenminste: als je dat mag afleiden uit de stapels boeken die mij om de oren vliegen en de vraag naar gesigneerde exemplaren. Had ik al een lamme hand van het tekenen afgelopen woensdag, ik krijg niet veel rust, want ik krijg nog veel verzoeken om een boek met handtekening.

Fotoverslag van de boekpresentatie van Bloedgeld
Was je niet bij de presentatie, maar wil je toch een indruk krijgen? Dan verwijs ik je graag naar het fotoalbum op Facebook (ook te bekijken zonder dat je op Facebook zit). Zit je dat wel, ‘like’ dan alsjeblieft ook even mijn pagina. Dan blijf je op de hoogte.

Wil je zelf een gesigneerd boek? Stuur mij dan even een berichtje!

Gepubliceerd inAlgemeenBloedgeldNieuws
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.