Spring naar inhoud

Mijlpaal: ‘Cappuccino’ heeft 50.000 woorden!

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier een laatste berichtje heb gepost. Ik ben dan natuurlijk ook druk bezig met de eerste versie van het manuscript! Hoewel, de afgelopen 2 weken heb ik er helaas maar weinig aan kunnen doen. Ik had het vooral druk met de klussen van DYC media, mijn freelancepraktijk voor copy- en conceptklussen. Ook belangrijk natuurlijk, want zolang ik nog geen beroemde en gevierde schrijver ben, moet het geld ergens vandaan komen.

Afgelopen weekend heb ik tussen de pepernoten, Zwarte Pieten en Sinterklazen door gelukkig weer even wat uurtjes gevonden om aan mijn manuscript te besteden. Al schrijvende kwam ik nog op een idee voor een nieuwe verhaallijn, die ik goed in het manuscript denk te kunnen verweven. Ik verklap natuurlijk nog niks, maar het wordt heel spannend!

Zojuist heb ik ook een bijzondere manuscriptmijlpaal gehaald, die ik graag even met mijn aandeelhouders en andere geïnteresseerden wil delen. ‘Cappuccino na elven’ telt nu namelijk precies 50.000 (vijf-tig-dui-zend) woorden! Dat betekent een verhaal van zo’n 175 bladzijden in boekvorm. Nog geen échte roman natuurlijk, maar het begint er al wel verdacht veel op te lijken! En het einde van het verhaal is voorlopig nog niet in zicht, dus daar komen nog heel wat bladzijden bij.

Maar voor het zover is, moet er natuurlijk nog wel behoorlijk wat gebeuren. Ik had als deadline voor de eerste versie Kerstmis 2010 in gedachten, maar ik weet niet of ik dat ga redden. Dat schiet namelijk al heel erg op en ik moet nog veel werk verzetten. De mijlpaal van 50.000 woorden is echter een mooie stimulans om met extra energie verder te gaan! Bovendien ben ik net als jullie heel benieuwd hoe het afloopt… 😉

Gepubliceerd inBloedgeld
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.