Spring naar inhoud

Promotieactie: krijg een GRATIS thriller

Zin in een gratis thriller deze zomer? Je treft het. Ik heb namelijk nog wat exemplaren van Gezworen vrienden over. Je kunt jouw exemplaar nu GRATIS bemachtigen als je mijn nieuwe thriller Geen weg terug koopt. Kijk hieronder wat je moet doen om jouw gratis exemplaar van Gezworen vrienden te ontvangen!

1. Koop mijn nieuwe thriller Geen weg terug

Koop een exemplaar van Geen weg terug bij je lokale boekhandel of in een webshop. Bewaar je kassabon of factuur!

2. Schrijf en plaats een recensie

Lees het boek en plaats een eerlijke recensie op een (of meer) van de bekende plekken: op Goodreads, Hebban, bol.com. Waar je maar wilt. Dat hoeft geen ellenlang verhaal te zijn. Een paar regels is voldoende.

3. Stuur mij je kassabon en adres

Stuur me als bewijs voor je aankoop een foto van de kassabon. Je kunt ook je digitale factuur van bol.com of een andere webshop doorsturen. Stuur ook een linkje mee waar je jouw recensie hebt geplaatst. En vergeet niet je adres door te geven, zodat ik jouw exemplaar van Gezworen vrienden op kan sturen. Je kunt mailen naar Post @ Edward Hendriks punt NL. Of stuur je gegevens in via mijn pagina op Facebook.

4. Je ontvangt jouw gratis thriller

Heb je jouw kassabon doorgestuurd, je recensie geplaatst en mij je adresgegevens doorgegeven? Dan komt je gratis exemplaar van Gezworen vrienden naar je toe! Let op: op = op, dus wees er snel bij.

Gepubliceerd inGeen weg terugGezworen vrienden
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.