Spring naar inhoud

Tweede versie manuscript af!

Het ‘hutje op de hei’ heeft z’n vruchten afgeworpen. Na 2 weken intensief met mijn manuscript bezig te zijn geweest, heeft het me daarna niet meer losgelaten. Iedere dag heb ik een hoofdstuk aangepakt en nu lijkt het erop dat de tweede versie helemaal afgerond is.

Vorige week heb ik het hele manuscript (300+ pagina’s) uitgeprint en doorgelezen om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Nu is de eerste proeflezer ermee bezig, die natuurlijk ook nog wat dingetjes ziet. Eind van de week stuur ik het manuscript op naar TenPages.com. Laat die uitgevers nu maar komen!

In mijn vorige blogje van een maand geleden liet ik de woordenwolk van de eerste versie zien en ik vermeldde daarbij dat ik benieuwd was naar die van de tweede versie. Welnu, ik heb de wolk van de tweede versie ook. Mij valt in ieder geval op dat de rol van Giorgio een stuk groter ten opzicht van die van Wessel lijkt te zijn geworden. Zie je nog meer verschillen?

 

Gepubliceerd inBloedgeldPlottwist
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.