Spring naar inhoud

Bloedgeld als relatiegeschenk!

De NS Publieksprijs ging helaas nét aan Bloedgeld voorbij, maar er is wel ander leuk nieuws. Bloedgeld is nu verkrijgbaar in exclusieve ‘Italian Coffee Handbags’. Dit zijn tassen van gebruikte koffiebonenverpakkingen die met de hand in elkaar zijn gezet. De tassen zijn in maar liefst v8 verschillende varianten verkrijgbaar.

De ‘Bloedgeld Italian Coffee Handbags’ zijn samengesteld in samenwerking met Casa di Bella en Good Things From Italy. Naast het boek bevatten de pakketten (behalve het basispakket van alleen de tas en het boek) een keur aan authentieke, Italiaanse producten. Zo is er een koffiepakket met een espressopotje en cantuccini en is er een pastapakket met overheerlijke Italiaanse pasta en pesto.

Deze pakketten zijn natuurlijk bij uitstek een lekker, spannend én maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk of (eindejaars)cadeau voor medewerkers. Je kunt de speciale Bloedgeld-flyer (in pdf-formaat, 8,1 MB) hier downloaden.

Wees er snel bij, want op = op! Voor meer informatie over de pakketten en de prijzen kun je contact opnemen met Italian Coffee Handbags.

Gepubliceerd inNieuws
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.