Spring naar inhoud

‘Cappuccino’ in de toplijsten!

Terwijl ik afgelopen weekend nieuwe inspiratie voor mijn boek opdeed op Lowlands, verkochten maar liefst 2 manuscripten op TenPages.com alle aandelen! Het gaat om het spannende verhaal ‘Nergens’ door Tamara Geraeds en om het boekje ‘Gecopytijgerd’ door Sander Ruijsbroek. In beide boeken had ik zelf ook aandelen gekocht. Deze manuscripten zullen nu afgeschreven moeten worden, waarna ze over enkele maanden in de boekwinkel zullen liggen! Mijn felicitaties voor Tamara en Sander en ik wens ze veel succes met het uitgeefproces.

Dit betekent ook dat er 2 manuscripten uit de toplijsten verdwenen zijn en ‘Cappuccino na elven’ weer 2 plekken is opgeschoven! Mijn manuscript is hiermee de top 5 van ‘bestverkochte manuscripten’ binnengedrongen! Met dank aan de inmiddels 36 verschillende aandeelhouders, die samen 211 aandelen hebben gekocht.

Van verschillende kanten is mij al gevraagd wanneer ik een vervolg op de eerste 10 pagina’s online zet. Mensen willen lezen hoe het verder gaat en ‘of het verhaal nog spannend wordt’. Het is tenslotte een thriller, niet waar? Ik kan iedereen geruststellen: het vervolg zet ik binnen 2 weken op TenPages.com én het wordt spannend.

Spannend is het ook of de benodigde aandelen en aandeelhouders zich binnen de gestelde termijn van 4 maanden zullen aandienen. Ik heb de afgelopen 2 weken een stevige campagne gevoerd en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Nu is het zaak om die lijn vast te houden en met nieuwe acties nieuwe aandeelhouders te enthousiasmeren. Ik ga dus weer druk aan het schrijven en het promoten! Voorlopig zijn jullie nog niet van ‘Cappuccino na elven‘ verlost!

Gepubliceerd inAlgemeen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.