Spring naar inhoud

Help ‘Cappuccino na elven’ de winkel in!

Edward Hendriks heeft de eerste 10 pagina’s van zijn manuscript ‘Cappuccino na elven‘ op TenPages.com gezet. TenPages.com is een nieuw, online concept gebaseerd op het principe van crowd funding. De gedachte is dat lezers in een eerder stadium bij het proces van het uitgeven van een boek worden betrokken.

Op de website kunnen lezers aandelen kopen van hun favoriete boeken. Een aandeel kost € 5,- per stuk. Op het moment dat van een manuscript 2000 aandelen zijn verkocht, wordt het sowieso uitgegeven door een gerenommeerde uitgeverij. Daar zorgt TenPages.com voor. Als het boek eenmaal in de winkels ligt en het wordt verkocht, verdien je daar als aandeelhouder ook aan, naar rato van het aantal verkochte exemplaren. Het opgehaalde bedrag aan aandelen wordt ingezet als startkapitaal om het boek te drukken en te promoten. Haalt een manuscript niet de benodigde 2000 aandelen op, dan verdwijnt het na 4 maanden van de website. De aandeelhouders lopen echter slechts risico voor 20% van hun investering. Zij krijgen van hun aandeel dan ook € 4,- terug.

Vooralsnog gaat Edward Hendriks er natuurlijk van uit, dat de benodigde aandelen van Cappuccino na elven zullen worden verkocht en het boek straks in de winkels ligt! Het verhaal gaat over Wessel, een tekstschrijver die in Italië woont en werkt. Iets wat altijd zijn droom was. Toch blijkt het moeilijker om het hoofd boven water te houden, dan hij dacht. Ook in ‘il bel paese’ sleept hij zich van deadline naar deadline. Tot er op een dag iets gebeurt dat zijn leven ingrijpend doet veranderen. Voor het eerst in zijn leven zal hij moeten vechten om een deadline te halen. Ditmaal gaat het om leven of dood.

Op TenPages.com kun je de eerste 10 bladzijden van Cappuccino na elven lezen!

Gepubliceerd inCrowdfunding
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.