Spring naar inhoud

Reacties op het originele manuscript

Zo belangrijk om te weten, na 1/2 elf geen cappuccino dus!  Lekker vlot geschreven, ook heerlijk dat de details van de omgeving  lekker genoemd worden. Je wordt opgezogen in het verhaal en waan je in Italië! Meravigliosamente scritto, la vita reale del puro Italia!

Eschz

Goed geschreven, krijg meteen zin om op vakantie te gaan naar italie! Haha succes!

Saska

Ik moet zeggen dat het me een erg leuk boek lijkt, even snel de eerste 3 pagina’s gelezen, veel meer wil ik ook nog niet zien! Ik wacht gewoon even op het boek! Het sfeertje sprak me helemaal aan! succes! Ik zal even tegen mijn vriendin (zus anjetha) zeggen dat ze dit moet gaan promoten bij bibliotheek zwolle en overijssel!

WoBBel

Ik ben erg benieuwd naar de rest van het boek! De stijl is inderdaad lekker vlot, maar ook beeldend. Ik ruik de cappuccino bijna!

meneerdijk

Ik twijfel al een tijdje om aandelen in dit boek te kopen. Eigenlijk precies om de reden die Warvis beschrijft: de schrijfstijl is zeer aansprekend, maar er mist nog iets. Iets dat het spannend maakt. Nu lees ik al een tijdje dat er een uitbreiding komt op het manuscript, maar wanneer komt die??? Je krijgt maar 4 maanden de tijd op tenpages en die tijd is om voor je het weet…

dgobits

Hey,
Hou je manuscript al tijdje in de gaten en hoofdstuk 2 was voor mij de overtuigende factor waardoor ik aandelen heb gekocht!
Ga zo door en verkoop nog meer aandelen.

C66

Ik ben het niet eens met de recensies die beweren dat het verhaal niet op gang komt. Dit komt op mij over alsof er een zekere gewenning is opgetreden aan pageturners waarbij de kogels je al vanaf bladzijde 1 om de oren vliegen. Dat is jammer.
De lome, mijmerende start is een goede ‘scene setter’ die de lezer des te meer het Italiaanse leven in trekt en het boek daarom des te spannender kunnen maken.
Een specifiek sterk punt dat mij opviel bij het lezen is het gebruik van cappuccino als een soort leitmotiv, dat de gebeurtenissen op een metafysische manier met elkaar verbindt. Buona fortuna!

Raphael Ramirez

Gepubliceerd inAlgemeen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.