Spring naar inhoud

Het meisje van toen: als ebook en audiobook overal verkrijgbaar!

Twintig jaar geleden bedroog Paul Meertens de vrouw met wie hij pas getrouwd was. Nu, terwijl hij een goede baan bij een IT-bedrijf heeft, staat hij oog in oog met zijn onenightstand van toen, Lieve Breevoort. Ze solliciteert naar de functie van managementassistente. Paul is van slag, maar herpakt zich. Hij besluit een afwijzingsbrief te sturen en het hele voorval zo snel mogelijk te vergeten. Maar zo makkelijk laat Lieve zich deze keer echter niet aan de kant schuiven. Weldra ziet hij haar terug als danslerares van zijn jongste dochter, als de nieuwe squashpartner van zijn vrouw en als de invalster op school. Hij begint haar werkelijk overal te zien. Wordt hij gek? Nee, het is erger dan dat. Ze is uit op wraak en ze heeft verdomd lang de tijd gehad om die voor te bereiden…

Het meisje van toen is een snoeiharde wraakthriller met de lengte van een novelle.

Profiteer van onmiddellijk voordeel en download jouw exemplaar van Het meisje van toen direct van mijn website:

€2.99 – Nu afrekenen

(Na betalen kun je Het meisje van toen meteen als epub-bestand downloaden.)

Je kunt het ebook nu overal downloaden voor een ongelooflijk lage prijs:

Recensie van een lezer op Hebban.nl:

Wat een boek!! Superspannend tot de laatste blz. Af en toe een beetje gruwelijk, zelfs zo erg dat mijn maag af en toe een beetje raar voelde en je de pijn bijna zelf kon ervaren, maar dit heeft mij totaal niet gestoord. 
Doordat het verhaal niet heel lang is en de spanning voortdurend opgebouwd wordt heb je dit boek in een recordtempo uit. 
Dit was mijn eerste kennismaking met Edward Hendriks, maar zal zeker de laatste niet zijn. Top boek!!

Audioboek

Maar vanaf deze maand kun je ook luisteren naar Het meisje van toen. Het luisterboek is ingesproken door musicalactrice Sophie Veldhuizen. Je kunt het al voor slechts € 3,99 aanschaffen via jouw favoriete audioboekwinkel. Op dit moment is het o.a. te beluisteren/te koop via:

Binnenkort is het audioboek in nog meer webshops beschikbaar, waaronder in de Google Play Store, Apple Books en bol.com

Heb jij Het meisje van toen al gelezen of beluisterd? Wil je me dan helpen meer bekendheid te verkrijgen door een beoordeling of korte recensie achter te laten op bol.com, Google Play Store, Kobo, Hebban, Goodreads of Apple Books?

Gepubliceerd inHet meisje van toen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.