Spring naar inhoud

Geen weg terug: mei 2017

Zo, dat werd wel weer eens tijd. Op 30 mei 2017 verschijnt dan eindelijk mijn nieuwe thriller. De titel blijft de werktitel, die ik al eerder aankondigde: Geen weg terug.

Edward Hendriks - Geen weg terug

We hebben inmiddels een omslag, dat je hierboven kunt bewonderen. Inmiddels zijn we ook een redactieronde verder en nu is het manuscript in handen van de persklaarmaker. Die geeft nauwgezet en op zinsniveau verbeteringen aan en maakt het manuscript zo klaar voor de ‘pers’. Daarna komt het verhaal weer terug bij mij, zodat ik suggesties goed kan keuren en verbeteringen door kan voeren. Daarna gaat het ook nog langs een corrector en wordt het binnenwerk opgemaakt.

Al met al is er dus nog wel wat te doen, maar we hebben een datum ‘waarop er Geen weg terug meer is’. 30 mei 2017. Vanaf die datum ligt mijn nieuwste thriller in de boekwinkels en zal hij ook als e-book te downloaden zijn.

Een korte omschrijving van het verhaal:

Een doorgewinterde misdaadverslaggever is onderweg naar een sollicitatiegesprek voor een nieuw tv-programma dat zijn carrière tot grote hoogte kan brengen. In een moment van onoplettendheid rijdt hij een vrouw dood. In blinde paniek neemt hij een verstrekkend besluit. Hij verbergt het lichaam. Kort daarop blijkt dat de dode vrouw de rijke en bekende producent van het tv-programma is…

Een eerste hoofdstuk van Geen weg terug kun je alvast hier lezen.

Gepubliceerd inGeen weg terug
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.