Spring naar inhoud

Gratis e-book: Ik blijf bij je

Er staat een nieuw verhaal van mijn hand op Smashwords: Ik blijf bij jeGratis te downloaden.

Papa en mama hebben lang getwijfeld om op vakantie te gaan. En nog langer getwijfeld of we wel naar dezelfde camping moesten gaan. Al die herinneringen… Maar nu die vreselijke dag bijna een jaar geleden is, willen ze het leven weer omarmen. Het oppakken waar we het de afgelopen herfst achter hebben gelaten. Ik probeer me de leuke dingen voor de geest te halen, maar telkens begint die bal in mijn buik weer op te spelen. Alle dingen die ik met mijn zusje heb gedaan. En alle dingen die we nog moesten doen, maar die we nu nooit meer zullen doen.

Ik heb dit verhaal geschreven voor een bundel met 42 andere verhalen van andere schrijvers, die in 2016 uitkwam. Kinderen uit groep 8 van verschillende basisscholen in Venlo bedachten een verhaalidee en schrijvers werkten die verhalen uit. Ook maakten evenzovele kunstenaars een illustratie bij de verhalen. Evelien Hengeveld maakte het werk dat je hierboven op het boekomslag kunt zien. Dit project was een initiatief van de Lions Club Venlo. Vorig jaar vond een soortgelijk pilotproject plaats, waaraan ik ook al mijn medewerking verleende. De bundel heet 4,3,2,1 … lees! en je kunt ‘m kopen via bol.com.

Maar mijn verhaal kun je dus ook gratis downloaden. Ik stel het wel op prijs als je door middel van bijvoorbeeld een recensie laat weten wat je ervan vond. De verhalen die ik op Smashwords plaats zijn onder andere ook downloaden via de iBooks Store van Apple of via Kobo Books.

Gepubliceerd inGratis e-bookKorte verhalen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.