Spring naar inhoud

Gezocht: reviews van e-readers

Heb jij een e-reader? En kun je daar een uitgebreide recensie met plus- en minpunten over schrijven? Dan kom ik graag met je in contact!

Voor een nieuw online project ben ik op zoek naar een aantal recensies van actuele en iets oudere e-readers van alle merken. Het artikel wordt online gepubliceerd met jouw naamsvermelding. Het is mooi als je ook een aantal foto’s of een filmpje van jouw e-reader kunt maken.

Ik zoek mensen die goed kunnen schrijven en de recensie gestructureerd op kunnen bouwen. Het is mooi als je jouw e-reader review zo zou kunnen opbouwen:

Review: Onyx Boox C67ML Carta

Op dezelfde site vind je nog meer besprekingen van e-readers die je kunt gebruiken als voorbeeld voor de structuur. Let op: het is wel belangrijk dat de recensie door jouzelf is geschreven en nog niet eerder is gepubliceerd.

Je hoeft dit natuurlijk niet voor niks te doen. Als ik jouw recensie kan gebruiken, krijg je van mij een bol.com-tegoed van € 25. Daarmee kun je dan weer nieuwe e-books kopen!

Geef hieronder een reactie als je mee wilt doen. Dan neem ik contact met je op. Je kunt me ook een mail sturen op post [at] edward hendriks [punt] nl. Alvast bedankt!

Gepubliceerd inAlgemeen
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.