Spring naar inhoud

Mijn verhaal in een bundel voor kinderen

Voor een leesbevorderingproject (een initiatief van de plaatselijke Lions Club) op een basisschool in Venlo schreef ik een kort en spannend verhaal. Het idee voor het verhaal werd door een leerling van de school bedacht. Ook twintig andere ideeën van kinderen zijn door schrijvers tot verhalen bewerkten. Kunstenaars uit de regio hebben passende illustraties bij de verhalen gemaakt.

lees en kijk 21 maal

Op 3 juli was de feestelijke uitreiking van het eerste exemplaar van ‘Lees mijn verhaal en kijk 21 maal’ aan de burgemeester van Venlo.

Het schrijven van een verhaal voor kinderen in de leeftijd van 11, 12 of 13 jaar beviel me goed. Ik ben nu ook bezig met een langer verhaal voor deze leeftijdscategorie.

Het boek is te koop in boekhandels in Venlo en omgeving. Binnenkort plaats ik mijn verhaal getiteld ‘De Afvallige’ ook online.

Gepubliceerd inNieuws
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.