Spring naar inhoud

Maak kans op een gratis exemplaar van Bloedgeld

Bloedgeld al gelezen? Nee? Dit is je kans om een gratis exemplaar te bemachtigen. Ik geef er namelijk 3 weg. Natuurlijk moet je er wel even wat voor doen, maar dat is makkelijk: mij even helpen een Italië-forum op te starten met een paar berichtjes.

Zoals je misschien al had gezien, gelezen of vermoed ben ik een groot Italië-fan. Vandaar ook dat mijn thrillerdebuut zich in het zinderende zuiden van Italië afspeelt. En vandaar ook dat ik een website beheer met daarop alles over Italië. Je vindt hier bijvoorbeeld vakantie-ideeën, verhalen over typische Italiaanse gewoonten en gebruiken (zoals geen cappuccino na elf uur ‘s ochtends), reisverhalen, recepten, hoe het is om als Nederlander in Italië te wonen en te werken en natuurlijk nog veel meer. Als nieuw onderdeel van de website heb ik een forum opgezet. Een forum kan uiteindelijk van grote toegevoegde waarde voor een website zijn. Als het tenminste een gezellig en drukbezocht forum wordt. Dat forum een succes maken wordt nog niet zo makkelijk. Er is tenslotte al zoveel op internet over Italië te vinden. En wie gaat er reageren op een leeg Italië-forum?

Inderdaad, niemand. En daarom heb ik jullie hulp nodig, als (hopelijk) mede-liefhebbers van Italië. Als jullie je registreren op mijn nieuwe forum (overigens niet verplicht) en minimaal 5 berichtjes achterlaten (je mag ook reageren op al geplaatste berichten), dan maak je kans op mijn Italië-thriller ‘Bloedgeld’. Onder de forummers die aan de voorwaarde voldoen, verloot ik er 3. Simpel, nietwaar? Bovendien help je mee aan het optuigen van een forum, dat straks misschien ook wel interessant is voor jou omdat er allerlei leuke zaken over Italië worden gedeeld. Je mag schrijven over wat je maar wilt. Over vakanties, over Italiaanse liedjes, over Italiaanse lekkernijen… Over alles, als het maar enigszins met Italië te maken heeft.

Surf dus direct door naar mijn nieuwe Italië Forum en schrijf meteen je eerste berichtje.

Alvast een enorm grazie mille!

Delen van dit bericht wordt trouwens bijzonder gewaardeerd!

Gepubliceerd inNieuws
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.