Spring naar inhoud

Proeflezers gezocht: De heks van de Bergweg

Voor mijn nieuwe ebook De heks van de Bergweg, zoek ik een aantal bètalezers. Als bètalezer ontvang je mijn ebook gratis. Ik verwacht dat je het leest en me onderbouwd laat weten wat je ervan vond.

Graag alleen reageren als je hier in de komende 2 weken tijd voor hebt en als je bereid bent om me onderbouwd een mening te geven. Aan ‘wel een leuk boek, bedankt’ heb ik niks!

Van mijn bètalezers vraag ik ook dat je na lezing een eerlijke recensie achterlaat op Apple Books, Kobo, Smashwords, bol.com, Goodreads, Hebban of een van die andere plekken waar mijn boek straks wordt gepubliceerd en/of gerecenseerd.

Graag alleen reageren als je me hiermee wilt en kunt helpen. Voor de meeste platforms heb je een account nodig om een recensie te schrijven. De reden dat ik dat aan je vraag is dat het me enorm helpt om het bereik voor mijn (veelal gratis te downloaden) ebooks te vergroten.

Laat het me weten als je bètalezer wilt zijn, dan stuur ik je per omgaande de epub van De heks van de Bergweg toe. Deze kun je lezen op je ereader en tablet, maar ook op je pc of laptop. Het is een jeugdboek van zo’n 45.000 woorden, die een geoefende lezer in een uur of 3 uit heeft.

Let op: het gaat om een ongecorrigeerde versie waar nog enkele foutjes in kunnen zitten.

Gepubliceerd inDe heks van de Bergweg
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.